Hoogpolig vloerkleed reinigen

Hoogpolig vloerkleed reinigen

Hoogpolig vloerkleden bestaan uit materiaal dat zo getuft is dat er langere ‘draden’ ontstaan dat heten ‘polen’. Daardoor Heeft een hoogpolig kleed een zeer warme en knusse uitstraling. Dergelijke tapijten worden met name in de woonkamer gebruikt. Hoogpolig vloerkleed reinigen, om de kleur en het uiterlijk van uw hoogpolig vloerkleed tot zijn recht te laten komen is onderhoud van belang. Het vuil hoopt zich op in de vezels en een enkele keer per week stofzuigen is niet voldoende om vervuiling te verwijderen en om te voorkomen dat stof en andere verontreiniging doordringt in het vloerkleed, daarom is vloerkleed reinigen van belang.

All Carpet Cleaning behandeld uw hoogpolig vloerkleed met de nodige zorgvuldigheid, onze specialisten gebruiken alleen veilige, niet-giftige reinigingsmiddelen. Voordat we uw hoogpolig vloerkleed reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op kleur doorloop, vlekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale reinigingsmethode bepaald voor uw vloerkleed of tapijt.

U hoeft zich ook niet meer te ergeren aan die vervelende vlekken op uw vloerkleed.
Onze reinigingsmiddelen bevatten alleen veilige, niet-giftige en zeer effectieve ingrediënten, zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleed of tapijt op een veilige manier gereinigd wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten tapijten en vloerkleden. Perzische vloerkleed, hoogpolig vloerkleed, berber, laagpolig of een ander soort vloerkleed of tapijt reinigen is mogelijk. Mocht u specifieke behoeften of vragen hebben, neem dan contact op zodat wij u persoonlijk verder kunnen helpen.

Waarom kiezen voor ons?

  • Behandeling binnen 7 dagen
  • Specialist in vloerkleed en tapijt reinigen
  • Milieuvriendelijk
  • Veilige reinigingsmiddelen voor mens en dier.
  • Uw hoogpolig vloerkleed wordt GRATIS opgehaald en teruggebracht.

Gespecialiseerd in alle soorten vloerkleden. tapijten.

Ons proces

1

Kloppen

Met onze moderne klopmachine wordt het losse vuil uit uw vloerkleed gehaald. Dit is de eerste stap in het proces van het kleden reinigen.

2

Dieptereiniging

Tijdens het reinigen van uw vloerkleed wordt het behandeld met een neutrale reinigingsmiddel die het kleed niet aantast, maar wel het reinigingsproces verbetert. Zo krijgt uw kleed een dieptereiniging op een manier waar u lange tijd plezier van heeft.

3

Centrifugeren

Als het kleed herhaaldelijk gewassen is, kan het drogen van het kleed beginnen. In het proces van kleed reinigen is dit een belangrijk aspect. Door het centrifugeren wordt het vloerkleed snel droog, wat een muffe lucht tegen zal gaan. Tijdens het centrifugeren van het kleed wordt ook het vocht verwijdert.

4

Drogen van het kleed en nacontrole

Na het centrifugeren zal het kleed onder optimale omstandigheden gedroogd worden in een droogkamer. Als het vloerkleed droog is wordt er nog een nacontrole uitgevoerd. Op deze manier wordt uw kleed gereinigd.

Waarom kiezen voor de
ACC-behandeling?

Milieuvriendelijk

Onze reinigingsmiddelen zijn milieuvriendelijk.

Mens en diervriendelijk

Wij gebruiken uitsluitend veilige reinigingsmiddelen voor mens en dier.

Betaalbaar

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave, zodat u precies weet welke kosten aan onze diensten zijn verbonden.

Ervaren personeel

Ons ervaren personeel focust zich alleen op het juist reinigen van uw tapijt of vloerkleed.

Eigen transportservice

Uw kleed word GRATIS opgehaald en teruggebracht.

Behandeling binnen 7 dagen

Binnen 7 dagen retour geleverd.