Een tapijt dat voelt als nieuw

Tapijt Reinigen Utrecht

De specialist voor een schoon tapijt in Utrecht.

Tapijt of vloerkleed reinigen

Om de kleur en het uiterlijk van uw vloerkleed of tapijt tot zijn recht te laten komen is onderhoud van belang. Het vuil hoopt zich op in de vezels en laat zich moeilijk verwijderen. Een enkele keer per week stofzuigen is niet voldoende om vervuiling te verwijderen en om te voorkomen dat stof en andere verontreiniging doordringt in het vloerkleed, daarom is vloerkleed reinigen van belang.

Voordat we uw vloerkleed reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op kleur doorloop, vlekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale methode bepaald voor uw vloerkleed of tapijtreiniging.

U hoeft zich ook niet meer te ergeren aan die vervelende vlekken op uw vloerkleed. Onze reinigingsmiddelen bevatten alleen veilige, niet-giftige en zeer effectieve ingrediënten, zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleed- of tapijtreiniging op een veilige manier gedaan wordt.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten tapijten en vloerkleden. Perzische vloerkleed, berber, hoogpolig, laagpolig of een ander soort vloerkleed. Tapijtreiniging is mogelijk.

Vaste tapijt reinigen

Vanaf

€2,-

per m²

Vloerkleed Reinigen

Vanaf

€8,-

per m²

Gespecialiseerd in alle soorten vloerkleden. tapijten.

Ons proces

1

Kloppen

Met onze moderne klopmachine wordt het losse vuil uit uw vloerkleed gehaald. Dit is de eerste stap van het reinigingsproces.

2

Dieptereiniging

Tijdens het reinigen van uw vloerkleed wordt het vloerkleed behandeld met een neutrale reinigingsmiddel die het kleed niet aantast, maar wel het reinigingsproces verbetert. Zo krijgt uw kleed een dieptereiniging op een manier waar u lange tijd plezier van heeft.

3

Centrifugeren

Nadat het kleed herhaaldelijk gewassen is, kan het drogen van het kleed beginnen. In het gehele proces is het drogen een belangrijk aspect. Door het centrifugeren wordt het vloerkleed snel droog, wat een muffe lucht tegen zal gaan.

4

Drogen van het kleed en nacontrole

Na het centrifugeren zal het kleed onder optimale omstandigheden gedroogd worden in een droogkamer. Als het vloerkleed droog is wordt er nog een nacontrole uitgevoerd. Op deze manier wordt uw kleed gereinigd.

Waarom kiezen voor de
ACC-behandeling?

Milieuvriendelijk

Onze reinigingsmiddelen zijn milieuvriendelijk.

Mens en diervriendelijk

Wij gebruiken uitsluitend veilige reinigingsmiddelen voor mens en dier.

Betaalbaar

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave, zodat u precies weet welke kosten aan onze diensten zijn verbonden.

Ervaren personeel

Ons ervaren personeel focust zich alleen op het juist reinigen van uw tapijt of vloerkleed.

Eigen transportservice

Uw kleed word GRATIS opgehaald en teruggebracht.

Behandeling binnen 7 dagen

Binnen 7 dagen retour geleverd.