De specialist voor een schoon vloerkleed

Om de kleur en het uiterlijk van uw vloerkleed tot zijn recht te laten komen is onderhoud van belang. Het vuil hoopt zich op in de vezels en laat zich moeilijk verwijderen. Een enkele keer per week stofzuigen is niet voldoende om vervuiling te verwijderen en om te voorkomen dat stof en andere verontreiniging doordringt in het vloerkleed. Daarom is vloerkleed reinigen van belang.

Voordat we uw vloerkleed reinigen wordt deze uitgebreid geïnspecteerd op kleur doorloop, vlekken en beschadigingen. Vervolgens wordt aan de hand hiervan de meest optimale methode bepaald voor het reinigen van uw vloerkleed.

U hoeft zich ook niet meer te ergeren aan die vervelende vlekken op uw vloerkleed. Onze reinigingsmiddelen bevatten alleen veilige, niet-giftige en zeer effectieve ingrediënten, zo kunt u er zeker van zijn dat uw vloerkleedreiniging op een veilige manier wordt gedaan.

Ons proces

Kloppen

Met onze moderne klopmachine wordt het losse vuil uit uw vloerkleed gehaald. Dit is de eerste stap van het reinigingsproces.

Dieptereiniging

Tijdens het reinigen van uw vloerkleed wordt het vloerkleed behandeld met een neutrale reinigingsmiddel die het kleed niet aantast, maar wel het reinigingsproces verbetert. Zo krijgt uw kleed een dieptereiniging op een manier waar u lange tijd plezier van heeft.

Centrifugeren

Nadat het kleed herhaaldelijk gewassen is, kan het drogen van het kleed beginnen. In het gehele proces is het drogen een belangrijk aspect. Door het centrifugeren wordt het vloerkleed snel droog, wat een muffe lucht tegen zal gaan.

Drogen en nacontrole

Na het centrifugeren zal het kleed onder optimale omstandigheden gedroogd worden in een droogkamer. Als het vloerkleed droog is wordt er nog een nacontrole uitgevoerd. Op deze manier wordt uw kleed gereinigd.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten vloerkleden:

Perzisch vloerkleden

Berber vloerkleden

Synthetische vloerkleden

Hoogpolig vloerkleden

Laagpolig vloerkleden

Andere soorten vloerkleden

Uw vloerkleed, maar dan zo goed als nieuw

Wij gebruiken 100% biologische schoonmaakmiddelen.

Milieuvriendelijk

Onze reinigingsmiddelen zijn milieuvriendelijk.

Eigen transportservice

Uw vloerkleed wordt gratis opgehaald en teruggebracht.

Betaalbaar

Wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave, zodat u precies weet welke kosten aan onze diensten zijn verbonden.

Mens en diervriendelijk

Wij gebruiken uitsluitend veilige reinigingsmiddelen voor mens en dier.

Ervaren personeel

Ons ervaren personeel focust zich alleen op het juist reinigen van uw tapijt of vloerkleed.

Behandeling binnen 7 dagen

Uw vloerkleed wordt binnen 7 dagen retour geleverd.

Reviews

Joke Fictorie
2024-01-30
Een mooi resultaat en een goede service!
Claudia Deken
2024-01-11
Clear communication, easy to work with and did a great job cleaning my carpet. Would certainly recommend them.
Laura Bunt
2023-11-25
Ik heb mijn kleed nu voor de tweede keer laten reinigen met soortgelijke vlekken. Beide keren had mijn kat erop geplast, maar er zaten daarnaast nog andere vlekken in het kleed (glasreiniger en een afdruk van de bankpoot), zoals te zien is op foto twee en drie. Waar het vorige bedrijf de vlek van de bankpoot en de glasreiniger er niet uitkreeg, is het dit bedrijf wel gelukt. Er zijn nog wat lichte kleurverschillen te zien op het kleed, maar dit vind ik niet storend. Wat ik daarnaast als zeer positief heb ervaren is dag de bezorger van het kleed, het kleed in mijn kamer heeft uitgerold zodat ik het kon inspecteren toen hij er nog was. Kortom: ik ben zeer tevreden en zou ze zeker nog een keer inschakelen als het nodig is.
Eerika Roos-Kulvik
2023-08-31
Excellent service. Amazingly fast and clear communication. In 7 days my Persian vintage carpet and other wool carpet were picked up, washed with great quality and delivered back home. I will most definately use their services in the future too. Warm recommendation.
Hedy Jagtman
2023-08-26
Ik kreeg snel de offerte en mijn kleed werd op korte termijn opgehaald en na een week weer bezorgd. Het kleed is volledig schoon op een hardnekkige vlek na, maar daar had ik rekening mee gehouden. Vriendelijke chauffeur die mijn kleed heeft opgehaald en weer heeft gebracht
Christian Jackson
2023-08-20
Best price in Utrecht with timely pickup and drop off service
Allan Jones
2023-08-14
We had two rugs of 2x3m. 1st real cleaning in 3 yrs. We took the full treatment as we have a cat!. Very happy with the results, we did not think they were that dirty, but almost shining when we rolled them out. They picked-up/dropped off, exactly when they said they would and responded quickly to email etc. Fully recommend.
Jing Zhang
2023-08-12
Very good, fast and handy service. I received the offer very fast as well. My carpet got picked up on Mon and returned after cleaning on Friday. I’m very happy with the result:)
Pascale
2023-08-12
Nous avons donné deux tapis à nettoyer. C’est très pratique que l’entreprise viennent les chercher à domicile. Ils nous ont été livrés une semaine après parfaitement propre. Bon service. Je recommande !
Karin Kroneman
2023-08-04
Vloerkleed laten reinigen. Er zaten best wel lastige vlekken op van onze huisdieren. Alle vlekken zijn eruit! Goede service en fijn contact. Komen afspraken na en voor een goede prijs alles weer schoon. Een zeer tevreden klant.

Laten we beginnen met de reiniging.